13 de març del 2012

13/03/2012 dia 366

Fotografia del dia:

Primer de tot: moltes gràcies, a tots vosaltres, per haver passat, ni que sigui una vegada, pel meu humil blog.


Ha estat una gran experiència, molt didàctica i enriquidora. He après molt de tots vosaltres. Sense els vostres comentaris (tan els que ho feu pel blog, correu, o xarxes socials) no hagués tingut el valor per poder acabar un projecte d'aquesta magnitud. Per mi ha sigut molt divertit, tot i que a vegades se'm feia dur. Aquest any la càmera ha sigut la meva aliada cada dia, hem passat algunes penúries i moments de nervis, per culpa de les bateries, falta de connexió a internet,... Penúries que feien perillar el repte de fer i publicar la foto puntual cada dia.


Però he gaudit molt, ensenyant-vos les meves obres, coneixent els vostres treballs i fins i tot algun de vosaltres en persona... Sou una comunitat que, fa un any, m'era totalment desconeguda i ara em té el cor robat. Sé que des de fa un temps estic una mica desconnectat de vosaltres, però creieu-me quan us dic que em sap molt de greu. Ara intentaré tornar a reprendre el fil.


©L'univers de la mirada
Ara estaré uns dies de descans fotogràfic, ja que haig d'enviar la càmera a que me la repassin, suposo que estaré bastants dies, donat que és una Nikon i com molts de vosaltres ja sabeu el servei tècnic no es molt ràpid que diguem. Aprofitaré per fer reformes al blog i pensar el meu pròxim projecte (s'accepten suggerències... ☺).




De totes maneres NO us quedareu sense pinça!!!!
Serà a un ritme diferent, no cada dia, potser un cop per setmana... per no fer-me pesat.




sé que em repeteixo molt, però....


MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!!
Ens veiem pels blogs.

13 comentaris:

  1. Oleeee tu!!! Moltes felicitats i moltes gracies a tu, ha estat molt divertit veure aquesta pinça cada día!! I esperarem impacients el teu nou projecte.

    Un peto molt gran Carles

    ResponElimina
  2. La pinça en estat pur, fent d'allò per a què va estar pensada: estendre la roba. Trobo molt encertada aquesta 'última' (això no es pot dir mai) foto de la pinça.

    Les teves paraules són un reflexe de com ets com a persona. Només t'haig de dir una cosa: GRÀCIES a tu per haver-nos mantingut dia rera dia pendents de les aventures de la teva pinça. Ha estat un gran repte per tu i un autèntic plaer per nosaltres, queda dit.

    Personalment, puc afegir que en el meu cas he tingut el plaer de conèixer-te. I creu-me si et dic, encara que ja ho saps, que estic molt contenta d'haver-ho fet.

    Com deia no sé qui: no es una despedida, es un hasta luego.

    Petonssssssssssssssssssss

    ResponElimina
  3. Ha sigut un VERTADER plaer Carles!
    No t'imagines l'alegria que em dones per saber que continuaràs entre nosaltres, com tu vullgues amic, al teu ritme...
    Ara descansa...T'ho mereixes!
    T'admire, per la constància, per la qualitat fotogràfica, com a persona i amic, encara que siga virtual.
    Una abraçada!
    ETS UN GENI!
    GRÀCIES PER AQUEST ANY!

    Abraçades!!!

    ResponElimina
  4. La veritat és que el teu projecte em va robar el cor des del primer dia que el vaig conèixer! La idea de la pinça ha estat genial i les fotos genialíssimes. Sovint no podem passar a comentar tots els blogs que seguim, però sí que els mirem... i només amb això (penso) que ja n'hi ha prou i que s'agraeix molt. Quan un fa alguna fotografia i la publica solament que sigui mirada els autors ja estem satisfets, no??

    Esperem tornar-te a veure aviat Carles!!!!! Suggeriments??? uf.... proutes feines en tinc amb mi mateixa.. heheheh, sorpren-nos!!
    Abraçada gegant!!

    ResponElimina
  5. Mis más sinceras felicitacionhes por tu creatividad, buen humor y por tu constancia en estar a diario. Esta pinza nos ha robado el corazón a muchos.
    Cuídate y vuelve cuando puedas, estaremos esperando. Un beso.

    ResponElimina
  6. Genio, genio, genio. Que mas te puedo decir. Un verdadero placer poder seguirte. Y tu logro es meritorio. Gracias por dejarnos participar. Espero ansioso tu próxima propuesta.

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Enhorabuena Carles por este reto tan increible. Si recuerdas, ya en los primeros días de tu reto te dije que esto iría creciendo. Sinceramente pensé que te veríamos en Buenafuente un día hablando de la pinza... Lo que no contábamos es con que Buenafuente durase menos que la pinza, ja ja ja ja.
    Ya lo sabes por nuestro contacto de este año: me ha parecido un proyecto original, creativo, difícil y sobre todo muy muy diferente.
    Te felicito por ello.
    Sugerencias? Estoy seguro que pocas personas como tú para decirte en qué estilo de fotos te has sentido más a gusto, o incluso te han divertido más. Como al fin y al cabo, es de lo que se trata, busca por ahí, y encontrarás la solución, la tuya que es la buena. Te seguiremos igual.
    Un fuerte abrazo!!
    Carlos Pérez

    ResponElimina
  9. carles! arribo tard a aquest missatge crec, però ja que passo per aquí volia dir-te que m'agrada molt la teva feina i he gaudit molt de les teves fotos espero que tornis amb força i que ens donis molt més! que tinguis una bona desconnexió! fins aviat! :)

    ResponElimina
  10. un placer haber disfrutado de cada uno de tus ingenios, aunque por lo leído en momentos te ha costado, desde este lado del monitor, lo has hecho ver genial! por tu creatividad y encanto! Un placer ser tu seguidora y disfrutar de cada una de las tomas que traes...saludos desde Córdoba, Argentina.

    ResponElimina
  11. Carles que tal vas?...como siempre es un placer volver por las casas de mis amigos....estoy de vuelta por estos lares y en cierta manera intentar seguir el ritmo de antaño..me alegra de volverte a ver y esperaremos a que recuperes tu camara para poder disfrutar de tus trabajos...un orgullo estar por aqui amigo...cuidate y hasta cuando puedas...saludos carles.

    ResponElimina
  12. Carles, que el "LIEBSTER BLOG" que t'envio serveixi de reconeixement a aquesta tant bona feina que has fet al llarg dels 365 dies. I, a la vegada, que et doni forces per començar ben aviat una nova etapa.

    Pots veure les bases del "LIEBSTER BLOG" a:
    http://laquimicafunciona.blogspot.com.es/2012/04/liebster-blog-award.html

    Records a la pinça ;-)
    Una abraçada

    ResponElimina